Četkica za zube električna sonična Fairywill 508, USB punjač, 2 min timer, IPX7

Četkica za zube električna sonična Fairywill 508, USB punjač, 2 min timer, IPX7

48,97  (368,96 kn)

Nema na zalihi

Ultrazvučno čišćenje, Fairywill električna četkica za zube FW508 pruža soničnu vibraciju do 40 000 poteza u minuti, uklanja do 100% više mrlja od obične ručne četkice. Četka u obliku slova W odgovara topografiji zuba, doseže do dubokog područja i dubinski čisti. 
Višenamjenski načini udovoljavaju svim vašim potrebama za svakodnevnim čišćenjem, C za dnevno čišćenje, do 40 000 poteza u minuti mogu učinkovito ukloniti mrlje u svakodnevnom četkanju. S za njegu osjetljivih zuba, omogućava osjetljivim zubima da osjećaju i udobnost četkanja. M za masažu desni, koristite zvučnu vibraciju za masažu desni za promociju zdravih desni i svjež dah.
4 glave četkica s dupontom uključene su u Fairywill električnu četkicu za zube FW508, za više od 12 mjeseci korištenja. Dodatna crna glava četke, koja se koristi sa prahom za izbjeljivanje zuba. Inter-zubna četkica lako može očistiti teško dostupno područje, posebno za ortodontsko čišćenje i braces.
Dugi vijek trajanja baterije i prijenosni dizajn, 4-satno punjenje USB kabelom može podržati 30 dana korištenja. Kompatibilno s bilo kojim punjačem ili opremom s USB priključkom. Prijenosni dizajn prikladan za upotrebu kod kuće ili na putovanju. Globalni napon, bez obzira u koju zemlju putujete. Fairywill električna četkica za zube FW508 također ugrađuje pametni tajmer, pauzirajte svakih 30 sekundi kako bi vas podsjetili da promijenite raspon četkanja. Vodootporni IPX7 može se koristiti u kadi i tušu.