Suhi list carice papaje

Cijena:119,99 kn

-+

Američki i japanski znanstvenici su u velikom istraživanju provedenom 2010. godine utvrdili da suhi list papaje ima odlična antikancerogena svojstva. Prof. Dr. Nam Dang i njegovi suradnici sa Sveučilišta Florida objavili su svoja istraživanja u znanstvenom časopisu Journal of ethnopharacology.

Nepobitno su utvrdili činjencu da napitak od lista papaje pospješuje prozvodnju ključnih molekula tzv. Th-1 tip citokina, koje su važne za regulaciju i jačanje imunološkog sustava i samim time su važne u borbi protiv tumorskih stanica u organizmu.

Napitak od lista papaje izvrsno djeluje na cijeli organizam:

  • Revitalizira ljudski organizam u cijelosti održavajući visoku razinu energije i vitalnosti
  • Pomaže krvožilnom sustavu, potiče cirkulaciju, pročišćava i jača krvne žile i srce, pomaže u prevenciji srčanog i moždanog udara
  • Potiče pravilan rad probavnog sustava potičući proizvodnju probavnih enzima, pomaže u borbi protiv gastritisa, žgaravice, nadimanja i zatvora
  • Pročišćava cijeli probavni sustav: bubrege, jetru, gušteraču i crijeva, djeluje na regulaciju povišenog kolesterola, šećera i tlaka
  • Pomaže kod problema s povećanom prostatom
  • Ima izrazito protuupalno, antibakterijsko i antiparazitsko djelovanje
  • Pomaže u borbi protiv učestalih urinarnih infekcija, upala mokraćnog mjehura i mokraćnih kanala.

Napitak od suhog lista papaje pomaže imunološkom sustavu u borbi protiv razvoja tumorskih stanica, pogotovo tumora dojki, jetre, pluća, gušterače i cijelog probavnog sustava, kao i kod tumora grlića maternice.

Suhi list carice papaje potpuno je siguran za upotrebu, nema negativnih učinaka niti nuspojava, a može pomoći u liječenju i prevenciji brojnih zdravstvenih problema.

Osnovni sastojak

  • 100% sušeni list carice papaje

Uporaba
Jednu čajnu žličicu suhog lista prelijte s 2 dcl prokuhane vruće vude. Poklopljeno ostavite stajati 15-20 minuta. Pijte dva puta dnevno, ujutro natašte i navečer, mlaki ili hladan napitak.

Količina u pakiranju: 100 gr