Body Shaper Fresh-Up koncentrat, okus crvene naranče 1000ml

Cijena:128,99 kn

-+

  • niskokalorično piće bez šećera
  • samo 1-2 g ugljikohidrata u 750 ml napitka

Weider Body Shaper Fresh-Up je koncentrat za brzu pripremu 50 litara ukusnog niskokaloričnog napitka s okusom crvene naranče. Weider Body Shaper Fresh-Up ne utječe na razinu inzulina i s toga je visoko cijenjen napitak za dijabetičare i sve one koji kontroliraju unos šećera u organizam.

Vitamin E sprječava upale i oksidaciju masti, smanjuje umor, pomaže kod istegnutih mišića, ubrzava zacijeljivanje ozljeda i usporava proces starenja.

Vitamin C neophodan je za sintezu kolagena u organizmu koji je važan za obnovu svih stanica tkiva, a vitamin sam C jača imunološki sustav te pomaže sniziti kolesterol.

Tiamin potiče metabolizam ugljikohidrata i probavu, pomaže zacijeljivanje rana, a riboflavin i niacin neophodni su za pravilan rad mozga, dobro raspoloženje, stanično disanje te zdravlje srca, mišića i vezivnog tkiva.

Vitamin B6 cijenjen je zbog svog blagotvornog djelovanja na imunološki sustav te na rad živaca, srca i mišića. Folna kiselina protrebna je za pravilan rad gastrointestinalnog sustava, a vitamin B12 pomaže organizmu da se obrani od stresa te potiče vitalnost mozga i živčanog sustava.

Biotin i pantotenska kiselina su također u sastavu Weider Body Shaper Fresh-Up koncentrata, a pomažu zdravlje kože i kose, potiču proizvodnju energije i gubitak masnoće te pomažu organizmu da se obrani od upala i stresa. 1L Weider Body Shaper Fresh-Up koncentrata daje 50L gotovog napitka, a s obzirom da Weider Body Shaper Fresh-Up nije samo odlično niskokalorično piće za utaživanje žeđi, već je i multivitaminski pripravak koji povoljno utječe na čitavi organizam cijena ovog proizvoda je i više nego povoljna.

NAČIN PRIMJENE: Za pripremu Weider Body Shaper Fresh-Up napitka potrebno je 15 mL koncentrata pomiješati sa 500 mL vode te konzumirati tijekom i nakon treninga, a također je pogodan i za pripremu proteinskih napitaka, shakeova i ostalih napitaka kojima je potrebno poboljšati okus.