QNT DELICIOUS WHEY PROTEIN 2,2kg vanilija

QNT DELICIOUS WHEY PROTEIN 2,2kg vanilija

399,00 kn (52,96 €)

Nema na zalihi

Rast i održanje mišićne mase!
QNT teži zdravom životnom stilu i trudi se omogućiti vašem tijelu pravilan razvitak. S tom svrhom poboljšali su svoje bjelančevinske dodatke koji sadrže najkvalitetniji omjer hranjivih tvari. Delicious Whey Protein sadrži samo najbolje izvore proteina, kao što su izolat i koncentrat sirutke te hidrolizirani izolat sirutke. Osim toga dodane su i sve potrebne esencijalne aminokiseline koje osiguravaju nesmetan razvoj mišića i čitavog tijela. QNT se uvelike iskazao i u pogledu okusa ovog proizvoda. Već u samom nazivu ističe se finoća okusa u širkoj paleti koju pruža pa će stoga svatko moći pronaći što mu odgovara.
Neovisno radite li na gubitku masti ili povećanju mišićne mase, unos proteina je od izuzetno velike važnosti za svakodnevan život i očuvanje zdravlja. Stoga želite li osigurati vašem tijelu unos najkvalitetnijih hranjivih tvari te potrebnu količinu proteina ovaj proizvod je idealan izbor za vas.
Više od 25 godina rada QNT-a na kvaliteti svojih proizvoda jamči vrhunske sirovine potrebne za rezultate koje želite ostvariti, a još k tome je i „delicious“ okusa.
Formula sadrži: Koncentrat Whey proteina: Whey protein koji se brzo otpušta, sadrži visok udio BCAA’s i izvrstan je odabir za rast i održanje mišićne mase.
Upotreba:
Umiješajte jednu mjericu (30g) u cca 250ml vode ili nemasnog mlijeka. Preporuča se piti 1-3 puta dnevno, najbolje ujutro i iza treninga, a može se uzimati i između obroka.
Preporučene dnevne doze ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.