Vivatap - sredstvo za poboljšanje vode

Cijena:44,90 kn

-+

Kvalitetna voda osnova je i ima jednu od ključnih uloga u zdravoj prehrani, a upravo s problemom kvalitete vode se svi svakodnevno suočavamo i tražimo bolja, alternativna rješenja. Rješenja kojima smanjujemo klor, smanjujemo plastični otpad i štitimo okoliš, ograničavamo moguće zdravstvene opasnosti koje su rezultat prodiranja mikročestica plastike u vodu koja se konzumira iz plastičnih boca. Rješenja koja dodatno obogaćuju vodu i čine je onim što voda i treba biti. Zdravom.
Što je Vivatap ?

Vivatap su jedinstvene filter vrećice koje pročišćuju i obogaćuju vodu iz slavine, čineći ju pogodnijom i zdravijom za piće.

Dokazani učinci Vivatapa:

  • U potpunosti uklanja klor iz vode u svega nekoliko minuta
  • Smanjuje kiselost vode
  • Obogaćuje vodu esencijalnim mineralima i vitaminima koji nestaju tijekom procesa pročišćavanja i kloriranja vode
  • Uklanja štetne tvari poput žive te bakterija Salmonella i E.coli koje se mogu naći u gradskoj vodoopskrbnoj mreži

Zašto Vivatap?

Voda u prosjeku čini 60% tijela odraslog čovjeka te bez nje nema života. Voda ima ulogu čišćenja našeg organizma i opskrbe njegovih stanica hranjivim tvarima.

S obzirom na to da naš organizam u svakom svom segmentu ovisi o njoj, nije svejedno kakva voda se konzumira. Bilo da je voda previše kemijski, mehanički ili biološki obrađena, pa nema više puninu minerala i sa sobom nosi puno klora, ili je nedovoljno obrađena, pa sadrži neželjene mikroorganizme, postavlja se pitanje: Imamo li utjecaj na kvalitetu vode koju pijemo?

S Vivatapom - imamo.

Ovo su neke od glavnih karakteristika:

  • odmah uklanja sav klor iz vode
  • dokazano smanjuje nivo bakterija poput E.coli i Salmonella (čak do 100%)
  • uklanja teške metale poput žive
  • vodu čini alkalnom i obogaćuje vodu mineralima

Dodatno, Vivatap® uklanja nečistoće i pesticide kojima su namirnice tretirane pa se može koristiti u svim napicima na bazi vode, kod kuhanja i u kipućoj vodi, pri pranju voća i povrća itd.

Pakiran je u malim ambalažnim vrećicama. Jedno pakiranje sadrži 18 filter vrećica, a svaka je dovoljna za do 2 litre vode. Time je jedno pakiranje dovoljno za do 36 litara vode. Sve to ga čini iznimno jednostavnim za korištenje i praktičnin za nošenje, a pravu cjenovnu alternativu na tržištu zapravo nema.

Jednostavna upotreba:

Napunite vrč ili bocu s vodom. U maksimalno 2 litre vode uronite jednu filter vrećicu Vivatapa.

Vodu promiješajte (ili protresite bocu) par sekundi (3-4). Pustite vrećicu da odstoji u vodi najmanje 10 minuta, a najviše 24 sata.

Ulijte vodu u čašu te uživajte u zdravoj i ukusnoj vodi. Uklonite vrećicu nakon 24 sata kako biste napravili novu svježu dozu.

Vivatap Vam, zbog jednostavnosti nošenja i praktičnosti primjene, omogućuje da navike zdravog života iz udobnosti vašeg doma nastavite i izvan njega - pri rekreaciji, na putu ili u prirodi.

Vivatap se može koristiti i u drugim napitcima, kao što su vino, čaj, kava i sokovi, pri čemu se preporučuje upotreba dviju filter vrećica. Može se koristiti i kod kuhanja, u kipućoj vodi.

Vivatap možete upotrijebiti pri pranju voća i povrća. Stavite jednu ili dvije filter vrećice u posudu s vodom te u nju uronite namirnice. Ostavite da djeluje 30 min.

8 prednosti Vivatapa:
100% prirodan
Sadržaj Vivatap filter vrećica sastoji se samo od prirodnih sastojaka dobivenih iz Sjevernog mora na sjeverozapadu Europe. Čak je i sama filter vrećica napravljena od prirodnih materijala (85-90% čine prirodna celulozna vlakna dobivena iz drvne pulpe).

Znanstveno ispitan
Vivatap je odobren od strane norveške agencije za inspekciju hrane. Također, ispitan je od strane norveškog instituta NIVA - stručnog tijela za područje istraživanja vode.

Regulira pH vrijednost
Upotrebom Vivatapa u vodi iz slavine, pH vrijednost se stabilizira na preporučenu razinu 7,5-8,5. Blago alkalna voda doprinosi smanjenju kiselosti organizma što je uzročnik mnogih bolesti današnjice.

Uklanja klor
Klor se u vodu iz slavine dodaje s ciljem eliminacije mikroorganizama u njoj. Međutim, klor ima i svoje štetne učinke te izražen neugodan miris. Vivatap na potpuno prirodan način u cijelosti uklanja klor iz vode.

Štedi novac
Ljudi često kupuju vodu u boci zbog brige o zdravlju. Ovisno o vrsti kupovne vode u boci, Vivatap obogaćuje vodu iz slavine prirodnim mineralima po cijeni čak i nekoliko puta manjoj od flaširane vode, čineći ovakav način konzumiranja zdrave vode mnogo ekonomičnijim.

Praktičan za nošenje
Vivatap filter vrećice možete nositi sa sobom posvuda. Na posao, na izlet, ali i na odmor u inozemstvo. Zdrave navike ne moraju biti rezervirane samo za udobnost Vašeg doma.

Štiti zdravlje
Upotreba Vivatapa nema nikakvih štetnih nuspojava na čovjekovo zdravlje. Redovito pijenje preporučene dnevne količine vode pročišćene Vivatapom dovodi do poboljšanja u raznim područjima zdravlja, a pogotovo s kožnim i probavnim tegobama.

Čuva okoliš
Vivatap filter vrećica je izbijeljena kisikom umjesto klorom - procesom koji nije štetan za okoliš. Također, za razliku od kupovne vode u plastičnoj boci, Vivatap filter vrećice koriste plastiku samo u maloj količini za omot, za kojeg preporučujemo da reciklirate nakon korištenja.

Povezani proizvodi