SOLARAY Lutein-Eyes Extra, 30 veg. kapsule

Cijena:186,99 kn

-+

Lutein Eyes sadrži lutein koji je karotenoid, žuti pigment koji se sintetizira u biljkama. Uglavnom ga ima u povrću tamnozelenih listova (špinat, kelj, brokula, grašak). U ljudskom tijelu može se naći u plazmi, koži i u očima na mjestu najoštrijeg vida (u žutoj pjegi – macula lutea).

Sastojci: špinat, američka borovnica, ružmarin, borovnica, lutein, vitamin C, biljna celulozna kapsula, stabilizator stearinska kiselina. Može također sadržavati: škrob (modificirani kukuruzni ili tapioku), saharozu, akaciju, maltodekstrin, celulozu i/ili alfa tokoferol.

Upute za upotrebu: uzimati 1 kapsulu dnevno (uz obrok ili čašu vode) ili po preporuci stručne osobe.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života.

UPOZORENJE: Potrebno je prije uzimanja dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom. Ne preporučuje se uzimati s medvjetkom. Ne koristiti ako zaštitna ovojnica ispod čepa nedostaje ili je oštećena.

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

Najbolje upotrijebiti do kraja: datum otisnut na originalnom pakovanju.