Body Shaper ACE+Selen+Zinc 90 kapsula

Cijena:104,99 kn

-+

Antioksidansi kao što su selen i cink su tvari koje štite stanice od oksidacijskog djelovanja slobodnih radikala, a slobodni radikali su visokoreaktivni molekularni fragmenti koji imaju jedan ili više „nesparenih“ elektrona u vanjskoj elektronskoj ljusci te nastaju svakodnevno u tijelu uslijed razlaganja kisika u procesu oksidacije. Spajanje slobodnih radikala na lipide, ugljikohidrate i proteine uzrokuje oštećenja i narušava zdravlje te nam je zato u borbi protiv slobodnih radikala potrebna pomoć kao što je Weider Body Shaper ACE + Selen + Zinc.

Vitamin A jača otpornost na infekcije dišnih putova, pomaže imunološki sustav i pospješuje i ubrzava oporavak nakon bolesti, također pomaže rastu i zdravlju kosti, kose. zubi i noktiju.

Vitamin C neophodan je za sintezu kolagena u organizmu koji je važan za obnovu svih stanica tkiva, a vitamin sam C jača imunološki sustav te pomaže sniziti kolesterol.

Vitamin E sprječava oksidaciju masti, smanjuje umor, pomaže kod istegnutih mišića i ubrzava zacijeljivanje ozljeda. Zajedno sa selenom pospješuju sintezu antoksidansa glutation peroksidaze koji se nalazi u svakoj stanici, održavaju kožu elastičnom i pomažu ublažiti simptome menopauze.

Cink je jedan od najviše cijenjenih minerala za ljudski organizam, bitan je za sintezu DNK, ubrzava zacijeljivanje rana, pozitivno utječe na stvaranje T-limfocita pa tako jača obrambeni sustav organizma i smanjuje mogućnost infekcije.

Weider Body Shaper ACE + Selen + Zinc sadrži sve vitamine i antioksidanse kako bi omogućio zaštitu zdravih stanica organizma i jačanje imunološkog sustava u optimalnim dozama te je kao takav proizvod idealan omjer kvalitete i cijene.

SADRŽAJ U 1 KAPSULI:

beta karoten: 1201mcg

vitamin E: 36mg

vitamin C: 240mg

selen: 55mcg

cinka: 10mg

Ostali sastojci: želatina, celuloza, silicij dioksid, magnezij stearat. Može sadržavati laktozu, gluten, soju i jaja u tragovima.

  • antioksidansi za zaštitu organizma
  • jača imunološki sustav i usporava starenje kože