He Shou Wu (Fo-Ti) u prahu 125g

Cijena:109,99 kn

-+

He Shou Wu – ljekovito bilje protiv starenja i kao lijek za oboljelu jetru i bubrege!

He Shou Wu je poznat i kao korijen Fo-Ti ili Fo-Ti-Tieng je priznat kao jedan od najčudesnijih tonika svih vremena za produljenje životnog vijeka. U kineskoj biljnoj medicini se mnogo upotrebljava za povećanje energije i obnovu mladenačkog stanja tijela – svojim čudotvornim učinkom tonika na bubrege i jetru. i Snažan je antioksidans i iznimno je bogat esencijalnim mineralima u tragovima, kao što je cink i željezo i ostalim rijetkim elementima.

Upotreba:

Uzmite 1/2–1 čajnu žličicu jednom ili dvaput dnevno, ujutro ili popodne, ili veću količinu, po preporuci vašeg liječnika.

Ta super namirnica je u kineskoj medicini glavno bilje protiv starenja i takvo, može se konzumirati dnevno, kako bi se povećala mogućnost dugog životnog vijeka. Spada u bilje plodnosti i jača seksualnu izdržljivost kod muškaraca i žena. Upotrebljava se za povećanje seksualne želje i broja spermija i jačanje spermija i jajnih stanica.

Fo-Ti se u tradicionalnoj kineskoj medicini često koristi za sprječavanje preranog starenja kože s pružanjem duboke, prvobitne energije (jing, srž) u stanicama tijela preko bubrega i jetre. Ta super namirnica je izuzetno bogata s snažnim antioksidansima i molekulama, koje pojačavaju te antioksidanse. Potiče prirodnu sposobnost tijela, da učinkovito očisti tijelo od superoksida, visoko reaktivnih slobodnih radikala.

Fo-Ti se je u Aziji upotrebljavao za zadržavanje mladenačkog izgleda i boje kose. Odavno je poznato, da ima sposobnost sprječavanja rasta sjede kose i ispadanja kose.

He Shou Wu jača i stabilizira donji dio leđa i koljena. Smiruje živčani sustav. Jer ima sastojke, koji su snažni antioksidans, može s nježnim protuupalnim djelovanjem u jetrima očistiti oči. Njegova snaga izvire iz njegove iznenađujuće sposobnosti čišćenja tijela s čišćenjem bubrega i jetre, koji posljedično čiste krv.

He Shou Wu je iznimno bogat cinkom. Cink je esencijalni mineral u tragovima, koji je potreban za sve oblike života – mnogi aspekti staničnog metabolizma ovise o cinku.

Upotreba:

Uzmite 1/2–1 čajnu žličicu jednom ili dvaput dnevno, ujutro ili popodne, ili veću količinu, po preporuci vašeg liječnika