Whey Protein concentrate 80, bez okusa, 1000g

Cijena:179,99 kn

-+

Proteos WPC 80 je 80%-tni koncentrat proteina sirutke vrhunske kvalitete namijenjen širokoj populaciji korisnika od profesionalnih i rekreativnih sportaša do osoba koje se oporavljaju od ozljeda i bolesti ili jednostavno imaju potrebu povećati unos visokokvalitetnih bjelančevina u prehrani. Vrijeme potpune apsorpcije 1 mjerice (30 g) Proteos WPC 80 je manje od sat vremena.

Sirovina koju koristimo je čisti 80%-tni whey protein koncentrat porijeklom iz danske tvornice proteina Arla grupa. Proteos WPC 80 dobiven je proizvodnim procesom Cross-Flow Microfiltration (CFM). CFM je najviši standard u proizvodnji whey proteina koji sprječava denaturaciju imunoloških komponenti sirutke (laktoferin, laktalbumin, laktoglobulin). Očuvan je izvorni aminokiselinski sastav whey-a s više od 23.3 grama proteina po serviranju, izuzetne kvalitete za izgradnju mišića i poboljšanje funkcije imunološkog sustava. Pritom je maksimalno smanjena laktoza na svega 1.05 grama po serviranju, stoga je Proteos WPC 80 pogodan i za osobe smanjene tolerancije na laktozu.

Proteos WPC 80 dostupan je bez okusa i s okusom. Koristimo prirodne okuse i arome, emulgator soja lecitin porijeklom iz ne GMO europskih izvora soje, u skladu s EU direktivom 2001/18/EC, te zaslađivač sukralozu.

SASTOJCI:

Sastav bez okusa: 100% Arla Lacprodan SP-8011 Instant (emulgator soja lecitin)