Gold Standard 100% Whey Protein 908 g čokolada

Cijena:300,00 kn

-+

Vodeći whey protein na tržištu/ whey protein izolat najčišći je oblik whey proteina koji postoji. Hydrowhey- strateški hidrolizirani whey peptidi jedni su od najbrže djelujućih, a i jedni od najskupljih. Zato su smješteni među prvim sastojcima koje možete naći na Gold standard deklaraciji. Koristeći whey protein izolat i Hydrowhey kao glavne sastojke, uspješno su spojili 24g najbržih proteina za mišićnu izgradnju u svakom serviranju- sa puno manje masti, kolesterola, laktoze i ostalih stvari koje vam ne trebaju. Nema sumnje da je ovo standard po kojem se mjere svi ostali proteini.

Bilo da ste na kalorijski restriktivnoj dijeti gdje vam je cilj sagoriti masti,a očuvati mišiće. Gold Whey Standard je vrhunski odabir zbog svoje visoke biološke iskoristivosti i malo kalorija.
Ako ste željni velike mišične mase, Gold Whey Protein je najbolji izbor sadrži sve bitne sastojke za rast mišića, od najkvalitetnijih izvora i sadrži više aminokiselina od bilo kojeg konkurentskog proizvoda. Zato je Gold Whey Standard iako naizgled skup protein jedan od najisplativijih kada se u obzir uzme aminokiselinski profil i biološka iskoristivost.

Sastav:

1 obrok (29.4 g – 1 mjerica)

ukupno masti: 1g
kolesterol: 30 mg
ugljikohidrati: 2 g
proteini: 24 g
kalcij: 160 mg
natrij: 50 mg
kalij: 160 mg
Aminogen(laktaza): 25 mg