Omega-3 riblje ulje (180 EPA/120 DHA), okus limuna, 150 softgel kapsula

169,90 kn

-+

Riblje ulje s okusom limuna, a sa svim blagotvornim učincima omega-3 masnih kiselina. Budući da su omega-3 masne kiseline esencijalne i naše tijelo ih ne može samo proizvesti, potrebno je unositi ih hranom i dodacima prehrani.

Riblje ulje pomaže očuvati zdravlje kardiovaskularnog sustava, pomaže smanjiti trigliceride i apoproteine, a podići HDL kolesterol. Riblje ulje ima blagotvorno djelovanje na oči, kosti, mozak i kožu i preporuča se svima koji imaju problema sa pokretljivošću zglobova i bolove u zglobovima. Za sve te pozitivne učinke odgovorno je njegovo protuupalno djelovanje, a njega posjeduje zbog svog sastava masnih kiselina.

Swansonovo riblje ulja s okusom limuna sadrži omega-3 masne kiseline: eikosapentaensku (EPA) i dokosaheksaensku kiselinu (DHA). One smanjuju opasnost od ugrušaka u krvnim žilama tako što sprječavaju nakupljanje trombocita. Time se smanjuje rizik od srčanog udara i snižava se visoki krvi tlak. Istraživanja su pokazala da riblje ulje zbog svog sastava masnih kiselina  učinkovito snižava i koncentraciju triglicerida u krvi na razini od 25% do 35%.  Osim već navedenog riblje ulje pozitivno djeluje na kardiovaskularni sustav  potičući uspostavljanje pravilnog rada srca, tj. sprječava aritmiju.

NAČIN PRIMJENE: 1 kapsulu 2x dnevno uz obrok i čašu vode