Cold gel (75 ml)

Cold gel (75 ml)

5,97  (44,98 kn)

Cold gel sadrži 2,5 % mentola, prirodno i eterično ulje eukaliptusa i ružmarina. Koristiti kod:

sportskih ozljeda
oteklina
svih tegoba koje zahtijevaju hlađenje

Nanijeti na kožu dva do tri puta dnevno i lagano utrljati na bolni dio kože.
Lagani jutarnji jogging ili badminton s prijateljima na Jarunu s većim zrakama sunca postaje sve češći, ali sve veća će postaje i mogućnost lakših sportskih ozljeda. Doskočiti na lopticu u zraku nije uvijek najlakši posao, pogotovo ako se tijekom cijelog tjedna ne bavite tjelesnom aktivnošću, a vikendom pretjerate.
Krivi korak vrlo često zna dovesti do lakših bolova koje ne morate uvijek liječiti tabletama protiv bolova. Hladni gel od mentola te eteričnih ulja eukaliptusa i ružmarina osvježava i pomaže kod lakših sportskih ozljeda, oteklina pa i uboda insekata. Cold gel sadrži 2,5 % mentola, prirodno i eterično ulje eukaliptusa i ružmarina. Mentol hlapi u dodiru s kožom i daje dojam hlađenja koji pruža olakšanje. Također, može ga se i koristiti u slučajevima glavobolje kada bi ga se trebalo utrljati u sljepoočnice i potiljak. Mentol u hladnom gelu hlapi u dodiru s kožom i daje dojam hlađenja. Ružmarin pak blagotvorno djeluje na mišiće, opušta ih, a eukaliptus djeluje smirujuće.
Važno je napomenuti kako je nakon korištenja gela važno temeljito oprati ruke te izbjegavati kontakt s očima. Samo za vanjsku uporabu. Ne smije se nanositi na osjetljivu i iritiranu kožu niti na otvorene rane i sluznice. Čuvati na suhom, pri temperaturi od 25 stupnjeva Celzijevih, izvan dohvata djece. Nanijeti na kožu dva do tri puta dnevno i lagano utrljati na bolni dio kože.