Aloe vera gel (150 ml)

Aloe vera gel (150 ml)

7,30  (55,00 kn)

1 na zalihi

Drevna afrička biljka aloja, Aloe vera, o kojoj prvi zapisi datiraju još iz 2200. godine prije Krista, danas je jedna od najpopularnijih biljaka zbog svojih ljekovitih svojstava i široke primjene u kozmetičkoj industriji. Aloe vera gel:

podupire sposobnost obnavljanja kože
regenerira (obnavlja) kožu
pomaže pri zaštiti od stvaranja strija
poboljšava kožu sklonu nastanku akni
sprječava prijevremeno starenje kože
smiruje nadraženu kožu
blagotvorno djeluje na suhu kožu

Kružnim pokretima utrljati na kožu. Aloe vera gel za intenzivnu njegu i hidrataciju kože ne sadrži paraben.
Aloe vera je jedna od najpoznatijih biljaka zbog svojih ljekovitih svojstava i široke primjene u kozmetičkoj industriji.
Ova svestrana biljka najpopularnija je po sposobnosti koja tijelu omogućuje povećanu apsorpciju nutrijenata i dodataka prehrani.
Aloe vera je nevjerojatna biljka puna dobrobiti. Pripada obitelji ljiljana, različiti dijelovi biljke koriste se za različite svrhe, a može se aplicirati iznutra i izvana. Aloe vera sadrži preko 200 aktivnih sastojaka, uključujući vitamine, minerale, aminokiseline, enzime, polisaharide, te masne kiseline. Također je jedna od rijetkih biljaka koje sadrže vitamin B12.
Sadrži oko 99% vode, dok se preostalih 1% odnosi na izrazito snažnu kombinaciju više od sto aktivnih sastojaka koji zajedno fantastično funkcioniraju. Aloe vera gel preporučuje se kao pomoć kod alergije na sunce, ekcema, uboda insekata, oštećene i upaljene kože i nakon sunčanja. Sa svojim svojstvom hlađenja, Aloe vera gel umiruje kožu nakon predugog izlaganja suncu. Također, blagotvorno djeluje na suhu kožu te ju štiti od daljnjeg isušivanja.
Aloe Vera gel također se može koristiti kao tretman nakon depilacije i brijanja jer njeguje crvenu i osjetljivu kožu. Ovaj gel potiče regeneraciju kože te popravlja njenu strukturu. Tretiranje lica gelom smanjuje stvaranje masnoća i nečistoća koji uzrokuju pojavu prištića te poboljšava kožu sklonu nastanku akni.
Budući da je bogat vitaminima C i E i beta karotenom, Aloe vera gel održava mladenački izgled kože te se koristi za sprečavanje prijevremenog starenja kože.