N-Acetyl Cysteine 600mg x 60 kapsula

N-Acetyl Cysteine 600mg x 60 kapsula

23,09  (173,97 kn)

1 na zalihi

N- Acetil Cistein (NAC) je acetiliran oblik aminokiseline cistein, koji sudjeluje u sintezi snažnog staničnog antioksidanta glutationa.

NAC štiti organizam od toksičnog djelovanja nekih lijekova i kemikalija, te štiti jetru i mozak od oštećenja koja nastaju pod utjecajem alkohola, cigareta i štetnih tvari iz zagađenog zraka. Pomaže u reguliranju krvnog tlaka, masnoća u krvi i kolesterola. Djelotvoran je kod kolitisa i gubitka kose u žena, te kod svih bolesti i infekcija respiratornog sustava.

UPUTE ZA UPOTREBU: Preporučena doza proizvoda N- Acetyl Cysteine je 1 kapsula dnevno ili po preporuci stručne osobe. Proizvod je namijenjen odraslim osobama kao prehrambeni dodatak. Čuvajte izvan dohvata djece. Ne prekoračujte dnevne doze. Prehrambeni dodatak nije zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu. Uz konzumaciju ovog dodatka prehrani, preporučuje se uravnotežena prehrana i zdrav način života.

Sastojci u jednoj kapsuli: NAC (N-acetil cistein), 600 mg

Sastojci: želatina, pročišćena voda, srednjelančani trigliceridi, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: silicijev dioksid, magnezijev stearat