TWINLAB CINK KAPSULE 100X15MG

Cijena:92,99 kn

-+

OPIS PROIZVODA: Cink je jedan od najvažnijih minerala, potreban svakoj stanici našeg tijela, te je ključan u očuvanju imuniteta.

  • Ima važnu ulogu u mnogim procesima u organizmu, te sudjeluje u aktivnosti oko 100 enzima koji omogućavaju biokemijske procese u tijelu.
  • Ovaj mineral je nužan za stvaranje tjelesnih stanica, pa je osobito važan za rast i razvoj djeteta u trudnoći te kasnije u djetinjstvu i adolescenciji.
  • Neophodan je za zdravlje reproduktivnih organa, kod muškaraca za zdravlje prostate i plodnost (najveća je koncentracija cinka u tijelu upravo u muškim spolnim organima), a ženama može olakšati predmenstrualne i menstrualne tegobe.
  • Nužan je i u procesu zacjeljivanja rana te opeklina, a važan je i za apetit te za osjetila okusa i mirisa. Cink održava dobar vid jača kosti, mišiće, kosu i nokte.

NAČIN UPOTRBE: Preporučena dnevna doza cinka je 1 kapsula ili 15mg (osim ako stručna osoba ne preporuči veću količinu). Proizvod je namijenjen odraslim osobama kao prehrambeni dodatak. Čuvajte izvan dohvata djece.

PAKIRANJE: 100 KAPSULA