Ramslin biljne kapi divljeg luka 100 ml

Cijena:169,99 kn

-+

Doprinose normalnom funkcioniranju srca i krvožilnog sustava.
Pomažu pri normaliziranju kolesterola i triglicerida u krvi.
Pomažu pri normaliziranju krvnog tlaka.
Doprinose održavanju općeg zdravlja.

Divlji luk (divlji bijeli luk, medvjeđi luk, srijemuš, Allium ursinum), samonikla jestiva biljka širokog spektra djelovanja. Sadrži aktivnu tvar alicin – jedan od najsnažnijih antimikrobnih elemenata u prirodi, zbog koje je prozvan prirodnim antibiotikom (1/10.000g divljeg luka ima jednak učinak kao 25mg penicilina).

Sastojci: svježi list divljeg luka (Allium ursinum), alk. 45% vol.

Način primjene: 20 kapi 3x dnevno dodati u topli napitak (voda, čaj, juhu ili mlijeko), zagrijan na temperaturi između 40-45°C, promiješati i ostaviti da odstoji 5min te popiti. Konzumirati 30min prije obroka. Obzirom da kapi sadrže alkohol, osobama s probavnim tegobama preporuča se konzumirati ih s hranom ili otopljene u toplom mlijeku. Preporučeno je dnevno uzimanje 2 mjeseca u kontinuitetu radi postizanja maksimalnog učinka po zdravlje.

Registracija: dodatak prehrani

Pakiranje: 100ml

Napomene: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Rok upotrebe je 3 godine od dana proizvodnje, istaknute na ambalaži.

Upozorenja: Upotreba se ne savjetuje trudnicama, dojiljama, djeci mlađoj od 14 godina i osobama osjetljivim na bilo koju komponentu proizvoda. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom

Način čuvanja: Na tamnom i suhom mjestu, na temperaturi do 25°C.

Na tržište stavlja: Herbium d.o.o., Put sv. Lovre 45 D, 21311 Stobreč

Proizvođač: Manufaktura Ljubisavljević

Zemlja podrijetla: Srbija