Pau d’Arco/ Taheebo 500 mg - Swanson

Cijena:99,90 kn

-+

Pau d’ Arco, poznat i kao Taheebo (ili lapacho), dolazi iz unutarnje kore stabla Tabebuia avellanedae, koje se obično nalazi u južnoameričkim prašumama, a može narasti i do 90 metara. Taheebo je zapravo indijansko ime za unutarnju koru Lapacho drveta. Upravo je kora aktivni dio drveta. Aktivna djelatna supstanca dobiva se guljenjem unutrašnje kore sa samoniklih i plantažiranih stabala.
Tabebuia avellanedae ima duboke korijene, čvrsto je i otporno je na loše i ekstremne vremenske uvjete. Južnoamerički domoroci često su isticali su gotovo nevjerojatnu činjenicu. Unatoč vlažnosti prašume, odnosno prirodnom staništu na kojem drvo raste, stablo nikada nije bilo zaraženo gljivicama i mikrobima.

Sastojci u dnevnoj dozi:Četiri kapsule sadrže 2 g praha unutarnje kore biljke Tabebuia avellanedae

Sastojci: Prah kore biljke Tabebuia avellanedae, želatina, može sadržavati jedno ili više od sljedećeg: mikrokristalna celuloza (biljna vlakna), magnezijev stearat, silicijev dioksid. 

Način primjene: Dvije kapsule 1-2 puta dnevno uz obrok  s čašom vode.

Upozorenja: Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.