Lampa od himalajske soli 2-3kg

Lampa od himalajske soli 2-3kg

14,59  (109,93 kn)

Prednosti lampe od himalajske soli:

  • prirodni ionizator zraka
  • smanjuje elektromagnetska zračenja uređaja
  • može pomoći kod ublažavanja simptoma astme i alergije
  • može pomoći kod podizanja raspoloženja i energije
  • može pomoći u oslobađanju od stresa i glavobolje

 

Djelovanje lampe od himalajske soli

Omjer negativnih i pozitivnih iona bitan je faktor za zdravo okruženje. Lebdeće čestice u zraku poput prašine, dima, neugodnih mirisa te zagađivači zraka poput plijesni, bakterija i alergena, pozitivnog su naboja i neutraliziraju negativne ione stvarajući grozdove molekula, koje padaju na tlo ili se lijepe uz predmete i zidove.

Višak pozitivnih iona, kod nekih ljudi može dovesti do pada energije, slabije koncentracije, pojačane nervoze, nesanice, bezvoljnosti, razdražljivost, pojačane osjetljivosti te mnogih drugih tegoba.

Himalajska solna lampa proizvodi negativne ione (anione) koji čiste zrak i neutraliziraju elektromagnetska zračenja tehničkih uređaja. Naime, sol je higroskopna, što znači da privlači molekule vode na sebe. Kada vodena para, kao nositelj zagađivača zraka, stupi u kontakt s himalajskom solnom lampom, zagađivači ostaju zarobljeni u soli.

Budući da se žarulja zagrijava, sol se suši te nastavlja ciklus privlačenja vodene pare i zagađivača, oslobađajući vodenu paru natrag u zrak, ali zadržavajući zagađivače opasne po zdravlje.

Lampa od himalajske soli ima drveno postolje, a uz nju dolazi i besplatna žaruljica te strujni kabel. Dimenzije same lampe variraju obzirom na prirodni oblik himalajske soli.

U našoj ponudi možete pronaći lampe od himalajske soli u različitim veličinama, uključujući:

4-6kg, 6-9kg, 7-10kg, 10-15kg i 25-30kg.

 

Koliko traje lampa od himalajske soli?

Ako se ne dogode nesreće, svjetiljka od himalajske soli trajat će vječno. Njezina kristalna struktura stara je više od 250 milijuna godina, tako da možete očekivati da traje desetljećima u vašem vlasništvu.

 

Sastojci i nutritivne vrijednosti

Lampa od soli izrađena je od 100% izvorne himalajske soli.

 

Tehničke specifikacije i deklaracija lampe

Lampa od himalajske soli ima drveno postolje, a uz nju dolazi i besplatna žaruljica te strujni kabel. Dimenzije same lampe variraju obzirom na prirodni oblik himalajske soli.

 

Težina: 2-3kg
Visina: 15-20cm
Zemlja podrijetla: Pakistan