Lampa od himalajske soli 2-3kg

Akcija!

Lampa od himalajske soli 2-3kg

12,40  (93,43 kn)

Opis proizvoda

Što su to solne lampe?

Sol i proizvodi od soli su od pamtivijeka igrali bitnu ulogu u čovjekovom životu. U novije vrijeme uporaba soli se proširila te ona više nema samo nutritivnu funkciju. Solne lampe ukrasna su svjetla koja možete kupiti za svoj dom. Izrezbarene su od većeg ili manjeg komada soli u koji je umetnuta žarulja. Uz solnu lampu savršeno će se uklopiti svijećnjak od himalajske soli i blokovi od himalajske soli.

Prednosti lampe od himalajske soli

Vjeruje se da lampe od soli imaju razne zdravstvene pogodnosti:

prirodni ionizator zraka,
smanjuje elektromagnetska zračenja,
može pomoći kod ublažavanja simptoma astme i alergije,
može pomoći kod podizanja raspoloženja i energije,
može pomoći u oslobađanju od stresa i glavobolje.

Kako djeluje lampa od himalajske soli?

Omjer negativnih i pozitivnih iona bitan je faktor za zdravo okruženje. Lebdeće čestice u zraku poput prašine, dima, neugodnih mirisa te zagađivači zraka poput plijesni, bakterija i alergena, pozitivnog su naboja i neutraliziraju negativne ione stvarajući grozdove molekula, koje padaju na tlo ili se lijepe uz predmete i zidove. Višak pozitivnih iona, kod nekih ljudi može dovesti do pada energije, slabije koncentracije, pojačane nervoze, nesanice, bezvoljnosti, razdražljivost, pojačane osjetljivosti te mnogih drugih tegoba.

Himalajska solna lampa proizvodi negativne ione (anione) koji čiste zrak i neutraliziraju elektromagnetska zračenja tehničkih uređaja. Naime, sol je higroskopna, što znači da privlači molekule vode na sebe. Kada vodena para, kao nositelj zagađivača zraka, stupi u kontakt s himalajskom solnom lampom, zagađivači ostaju zarobljeni u soli. Budući da se žarulja zagrijava, sol se suši te nastavlja ciklus privlačenja vodene pare i zagađivača, oslobađajući vodenu paru natrag u zrak, ali zadržavajući zagađivače opasne po zdravlje.

Koliko traje lampa od himalajske soli?

Ako se ne dogode nesreće, svjetiljka od himalajske soli trajat će vječno. Njezina kristalna struktura stara je više od 250 milijuna godina, tako da možete očekivati da traje desetljećima u vašem vlasništvu.

Sastojci i nutritivne vrijednosti

Lampa od soli izrađena je od 100% izvorne himalajske soli.

Tehničke specifikacije i deklaracija

Lampa od himalajske soli ima drveno postolje, a uz nju dolazi i besplatna žaruljica te strujni kabel. Dimenzije same lampe variraju obzirom na prirodni oblik himalajske soli.

Težina: 2-3kg

Visina: 15-20cm

Stavlja na tržište: Nutrimedica d.o.o., Udbinska 34, 10000 Zagreb

Zemlja podrijetla: Pakistan

Način dostave i plaćanje

Za vrijednost narudžbe iznad 300kn dostava je BESPLATNA.

Dodatne pogodnosti

za vrijednost narudžbe Nutrimedica, Swanson, Lemon Pharm i Castagno proizvoda iznad 300kn, dostava se vrši unutar 2-4 radna dana, a cijena dostave je BESPLATNA.

GLS ekspresna dostava na području Hrvatske

za uslugu GLS brze kurirske dostave, isporuka se vrši unutar 1-2 radna dana, a cijena same dostave iznosi 27,90kn.

Možete platiti na razne načine: virmanom, pouzećem i uplatom na račun (svim poznatim karticama – najsigurnijim i najrasprostranjenijim servisom za plaćanje na planeti putem 100% sigurno online sustava za kartično plaćanje Corvus).