Tigrova mast bijela 19g

Tigrova mast bijela 19g

10,50  (79,11 kn)

1 na zalihi

Bijela Tigrova mast sadrži manju koncentraciju eteričnih ulja od i koristi se kod glavobolja, začepljenog nosa, upala sinusa i prehlade, ugodnog je mirisa i pogodna za inhalaciju.
Uporaba: Tri do četri puta dnevno nježno utrljati mast na kožu na bolna mjesta, a kod začepljenja nosa namazati područje ispod nosnica.
Upozorenje:
Držati van dohvata djece. Samo za vanjsku upotrebu na zdravoj koži, ne nanostiti na područje oko očiju, na sluznice, na oštećenu kožu i rane.
Ne prekrivati namazanu kožu zavojem. Za vrijeme primjene ne upotrebljavati drugi pripravak. U slučaju da se mast proguta odmah potražiti savjet lječnika ili ljekarnika. Za primjenu kod djece mlađe od tri godine, trudnica i dojilja posavjetovati se prethodno s liječnikom ili ljekarnikom.
Kod osjetljivih osoba može izazvati neugodne reakcije na koži, pa se preporučuje prije upotrebe testirati na manjoj površini kože.
U slučaju da se kod primjene javlja neugodna reakcija kože, odmah prekinuti upotrebu. Ukoliko nelagoda ili bol ne prestaje, posavjetovati se s liječnikom ili ljekarnikom. Može izazvati mrlje na odjeći.