Sapun Od Kozjeg Mlijeka S Dodatkom Kukuruznog Griza

Sapun Od Kozjeg Mlijeka S Dodatkom Kukuruznog Griza

2,52  (18,99 kn)

Neto masa: 70 g +/- 2 g
Proizvođač: Proizvodni obrt za ručnu izradu sapuna “Željković”, Ž.Zrenjanina 63, 23300 Kikinda, Srbija.
Svojstva: Ljekovitost kozjeg mlijeka je poznata zbog sadržaja vitamina E, A, B6 i B12. Kozje mlijeko također služi kao omekšivač koji prirodno daje vlažnost koži i blagotvorno je umiruje. Kombinacija jestivih ulja, kao osnovna sirovina i glicerinska baza obiluje vitaminima A, D, E i K, mineralima kalcijem i željezom, te omega-3 i omega-6 masnim kiselinama, kao i brojnim antioksidansima. Zahvaljujući ovako bogatom sastavu sapun od kozjeg mlijeka hrani kožu, usporava njezino starenje, ubrzava regeneraciju stanica te ju čini vitalnom i elastičnom. Posebno se preporuča osobama s ispucanom i suhom kožom. Ručno rađeni sapuni čuvaju naš životni okoliš. Kukuruzni griz uklanja mrtve stanice kože. Odličan za pranje kose.
Piling lica i tijela sastavni je dio njege kože. Piling predstavlja uklanjanje površinskih mrtvih stanica sa kože, dajući joj elastičnost i mekoću. Koža nakon pilinga postaje glatka, sjajna, prokrvljena, obnovljena i regenerirana. Piling je djelotvoran kod kože oboljele od akni i mitesera. Pored toga, odličan je i u borbi protiv celulita. Efikasan je za lice i vrat, jer zateže kožu i kao rezultat ima znatno smanjenje bora poslije nekoliko tjedana. Preporuča se napraviti piling jednom tjedno.
Sastav: Svježe kozje mlijeko, kombinacija jestivih ulja (palmino, suncokretovo, sojino), kaustična soda i kukuruzni griz.