Ionsko srebro ultra 300ml

99,90 kn

-+

Ionsko srebro – otopina srebra stotinama je godina poznata zbog svog zaista širokog spektra djelovanja na: bakterije, gljivice i viruse. Nekada je to bila otopina koja je nužno sadržavala prevelike čestice srebra i/ili soli srebra
Ionsko srebro ULTRA by feniks proizvodi se od ultra čistog srebra .99999 ili 99,999% jer su naši zahtjevi za apsolutnom kvalitetom kao takvi postavljeni od samog početka.

Ionsko srebro ULTRA 12 PPM proizvodi se od aqua ad iniectabilliae i srebra 99.999%, te pakira u sterilne medicinske boce tamnog stakla.
Zbog samog postupka proizvodnje, te izuzetno kvalitetnih sirovina, otopina ULTRA spada u vrh svjetske ponude otopina srebra i samim time u kategoriju sigurnih otopina.

Ionsko srebro se sastoji od čestica srebra koje su dovoljno male da prodiru na staničnoj razini i uništavaju patogene, bakterije, gljivice, parazite i viruse.
Ionsko srebro pomaže u bržem zacijeljivanju zaraženog ili oštećenog tkiva.

Ionsko srebro se može koristiti u mnogim situacijama te nema negativnih nuspojava. Ono ostavlja korisne bakterije netaknutima.

Ionsko srebro možete koristiti kao sprej za rane, opekline i ožiljke.
Uspješno se tretiraju bradavice, kurje oči, herpesni čirevi i jačmenac.

Ionsko srebro gotovo trenutno zaustavlja krvarenje i uništava mikrobe koji bi mogli izazvati infekciju.
U dodiru s ranom ne peče pa je osobito prikladan za djecu. Ozljede zacijeljuju brže ukoliko ih tretirate ionskim srebrom.
Ionsko srebro se može koristiti i protiv neugodnog mirisa ispod pazuha, nogu, prepona, za ranice u ustima, perut u kosi, psorijazu ili razne osipe i urtikarije.

Ako imate gljivice na koži ili noktima ionsko srebro treba nanositi u što većim količinama i nekoliko puta dnevno.
Postupak tretiranja treba ponavljati minimalno mjesec dana, a često i duže.

Kod gingivitisa ili krvarenja iz desni preporučuje  se grgljati ionsko srebro u ustima i zadržati ga što je duže moguće, a nakon toga ispljunuti. Postupak je potrebno ponavljati više puta dnevno.
Ionsko srebro mogu koristiti i životinje.

Ionsko srebro možete nanijeti na kožu u obliku obloga ili raspršivanjem po površini kože.
Ne postoji mogućnost predoziranja prilikom nanošenja na kožu.
Kod oralne upotrebe potrebno je slijediti uputstva s pakiranja.

  • boca tamno staklo s razdjelnikom 500 ml
  • sastav: Aqua ad iniectabillia, Ag .99999