Kolagen, hidrolizirani, 250g

Cijena:99,90 kn

-+

Kolagen je najvažniji protein u našem organizmu i pomaže održati kožu, kosu i nokte čvrstima. Danas je njegova važnost prepoznata u proizvodima i dodacima prehrani koji pomažu usporiti starenje kože.

Kolagen se nalazi u samoj dermi naše kože, tvori vezivna tkiva i pomaže održati zdravlje kostiju, zglobova i ligamenata. Njegov nedostatak može uzrokovati ubrzano starenje kože, bolove u zglobovima i propadanje vezivnih tkiva.

Naš organizam ima sposobnost sinteze kolagena po potrebi, no ona se tijekom godina smanjuje, a s njome i kvaliteta naše kože i kostiju.

Kolagen je iznimno važan za održanje zdravlja čitavog organizma i predstavlja najzastupljeniji protein u našem tijelu. Kod nedostatka kolagena, kvaliteta naše kože, kose i noktiju se smanjuje te oni postaju lomljivi i suhi.

Jedan od načina da povećamo proizvodnju kolagena u organizmu je konzumacija vitamina C.

Nutrimedica hidrolizirani kolagen je dobiven od goveda koja pasu po livadi.

Sastojci: 100% hidrolizirani kolagen u prahu (goveđi, grass-fed)
Sastojci u dnevnoj dozi: 2 jušne žlice sadrže 12g hidroliziranog kolagena u prahu
Nutritivna vrijednost u 100g:
Energetska vrijednost: 1856kJ/444kcal
Masti: 0g
Ugljikohidrati: 0g
Bjelančevine: 90g
Sol: 0g
Način primjene: 1-2 puta dnevno 1 jušnu žlicu (6g) umiješati u napitak po želji (voda, svježe iscijeđen sok, smoothie, biljni napitak, jogurt, kefir, …) te ostaviti da odstoji oko 2 min kako bi se dobro otopio, jer je na taj način najbolja bioiskoristivost kolagena.
Način čuvanja: Na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.
Pakiranje: 250g
Stavlja na tržište: Nutrimedica d.o.o., Udbinska 34, 10000 Zagreb
Zemlja podrijetla: Brazil