Alfalfa u prahu Nutrisslim 250g

Alfalfa u prahu Nutrisslim 250g

14,33  (107,97 kn)

Nema na zalihi

Alfalfa ili Lucerna drevna je biljka koju su naši preci koristili pretežito za hranjenje stoke. Znanstvene studije pokazuju da je biljka u znatnoj mjeri bitnija za ljude no što su to naši djedovi i bake mislili. Budući da biljka obiluje vitaminima i mineralima preporučuje se onim osobama koje su psihički i fizički iscrpljene.
Alfalfa poboljšava i stimulira metabolizam čime se pridonosi smanjenju težine. Što je brži vaš metabolizam, tim brže vaše tijelo troši kalorije i brže gubite težinu.
Biljka se brine i za zdravlje kose i noktiju jer poboljšava njihovu strukturu i izgled. Osnažuje i održava zdravlje reproduktivnih organa žena.
Sastojci:
Lišće Alfalfe u prahu (Medicago sativa), dodatak prehrani
Upute za upotrebu:
Preporučena dnevna doza iznosi 3 g (1 čajna žličica). Promiješajte u voćnom ili povrtnom napitku.
Upozorenja:
Preporučeni dnevni unos ne smije se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece! Ne preporučuje se koristiti tijekom trudnoće ili dojenja. Alfalfu ne smiju koristiti ljudi s presađenim organima i bolesnici koji uzimaju antikoagulanse (sredstva za sprječavanje zgrušavanja krvi). Ovaj dodatak prehrani ne bi se trebao koristiti kao zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu i zdravi način života.