Choline & Inositol 250/250mg x 100 kapsula

141,99 kn

-+

Kolin i inozitol su dio kompleksa B vitamina. Oni sudjeluju u formiranju staničnih membrana i imaju ključnu ulogu kod aktivnosti neurotransmitera.

Kolin potiče uklanjanje viška masnoće iz jetre, pomaže kod upala, a najvažniji zadatak mu je poticanje stvaranja živčanog prijenosnika acetilkolina. Značajan je i za održavanje zdravlja krvožilnog sustava. Inozitol je po kemijskom sastavu šećerni alkohol, a važan je za redukciju masti i kolesterola u krvotoku. On opušta živčanu napetost, djelotvoran je kod pojave potištenosti i tjeskobe te potiče kvalitetan san.

Kombinacija kolina i inozitola je odlična prevencija za mentalno zdravlje, za kontrolu metabolizma masti kod osoba sa različitim poremećajima tog sustava te se preporuča kod endometrioze, fibrocističnih dojki te karcinoma dojke i maternice.

Kolin doprinosi:

  • održavanju normalne funkcije jetre
  • normalnom metabolizmu homocisteina
  • normalnom metabolizmu lipida

UPUTE ZA UPOTREBU: Preporučena doza proizvoda Choline & Inositol Caps je 1 kapsula na dan ili po preporuci stručne osobe. Proizvod je namijenjen odraslim osobama kao prehrambeni dodatak. Čuvajte izvan dohvata djece. Ne prekoračujte dnevne doze. Prehrambeni dodatak nije zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu. Uz konzumaciju ovog dodatka prehrani, preporučuje se uravnotežena prehrana i zdrav način života.

Sastojci jednoj kapsuli: Kolin (iz kolin bitartrata) 250mg i inozitol 250mg

Ostali sastojci: želatina, celuloza, pročišćena voda, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat, MCT-ulje srednjelančanih trigelicerida, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: silicijev dioksid