L-Arginine 1000mg x 90 tableta

L-Arginine 1000mg x 90 tableta

25,99  (195,82 kn)

blagotvorno djeluje na funkciju krvnih žila i cirkulaciju
pomaže pri problemima erektilne disfunkcije
dodani vitamin B za snagu i izdržljivost

L-Arginine je aminokiselina  koja pomaže organizmu  riješiti se  otpadnog amonijaka,  ona sintetizira kreatin, potiče oslobađanje inzulina, blagotvorno djeluje na funkciju krvnih žila i cirkulaciju.
L- Arginine se koristi  za pomoć pri stanjima kao što su visoki krvni tlak, erektilna disfunkcija,  pad imuniteta, za brži oporavak i zacjeljivanje rana nakon ozljede ili operacije, za pomoć kod nekih vrsta migrena koje su povezane sa otečenim krvnim žilama, također je cijenjena i među bodybuilderima zbog toga što L-arginin pomaže tvorbu mišićnih proteina.
Djelovanje L-arginina u pomoći pri liječenju erektilne disfukcije temelji se na njegovoj sposobnosti poticanja proizvodnja dušikovog oksida koji opušta mišiće oko krvnih žila, dopuštajući im da se prošire, pa tako pospješuje protok krvi i produžava vrijeme erekcije.
Vitamin B-6 (piridoksin) koji se nalazi u Natrol L-Arginine tabletama je vitamin B-kompleksa topiv u vodi.
Vitamin B-6 je dodan u Natrol L-Arginin zato što pretvara aminokiseline  u proteine i dodatno pomaže pri stvaranju 60 različitih enzima koji sudjeluju u biološkim funkcijama tijela, također pomaže pri očuvanju imuniteta te pomaže u borbi protiv depresije. Natrol L-Arginine također sadrži i vitamin B-9 (folna kiselina) zbog toga što pomaže zdravlje kardiovaskularnog sustava i potiče stvaranje energije. Vitamin B-12 (kobalamin) u Natrol L-Arginine tabletama također osigurava pretvaranje nutrijenata u energiju, pomaže zdravlju crvenih krvnih zrnaca i omogućava bolji transport kisika i nutrijenata u organizmu.
Jedna tableta Natrol L-Arginine sadrži 1000 mg L-arginina, 3,3 mg vitamina B-6, 66,6 mcg vitamina B-9 i 16,6 mcg vitamina B-12. Ostali sastojci su celuloza, hidroksipropil celuloza, stearinska kiselina, silica, celulozna guma, metilceluloza, magnezijev stearat (biljno porijeklo), glicerin. Potrebno je uzeti jednu do tri tablete Natrol L-Arginine jednom dnevno uz obrok. Jedna tableta Natrol L-Arginine dnevno sadrži optimalnu dozu L-arginina za proizvodnju kreatina za tvorbu mišićnih proteina, a tri tablete (3000 mg) su doza za potporu krvožilnog sustava povezanog s erektilnom disfunkcijom. Natrol L-Arginine predstavlja idealan omjer kvalitete i cijene budući da je sama aminokiselina L-Arginine obogaćena vitaminima B-kompleksa za optimalan učinak.
Natrol L-Arginine tablete ne sadrže kvasac, pšenicu, kukuruz, mlijeko, soju, gluten, umjetne boje i arome, dodani šećer, škrob ili konzervanse.
NAČIN PRIMJENE: 1-3 kapsule jednom dnevno, uz obrok