ARGININ AKG 150g PROTEOS

ARGININ AKG 150g PROTEOS

15,66  (117,99 kn)

Nema na zalihi

✔ Kombinacija aminokiseline L-Arginin i spoja Alpha Keto-Glutarate
✔ Proizvod je bijele boje, bez okusa i mirisa, instant topljiv u vodi
✔ Kombinacija Arginina i Alpha Keto-Glutarata u omjeru 2:1
✔ Predstavlja učinkovit spoj širokog pozitivnog učinka
na organizam u sportu i kliničkoj prehrani
Proteos Arginin Alpha Keto-Glutarate je kombinacija aminokiseline L-Arginin i spoja Alpha Keto-Glutarate u omjeru 2:1. Proizvod je bijele boje, bez okusa i mirisa, instant topljiv u vodi.
 
L-Arginin je ne esencijalna aminokiselina koja ima nekoliko važnih uloga u funkcioniranju ljudskog organizma. Važna je za dijeljenje stanica, cijeljenje rana, izlučivanje amonijaka, funkciju imunološkog sustava, funkciju spolnog sustava, te izlučivanje hormona. Između ostalog, tijelo koristi arginin u procesu stvaranja NO (dušikovog oksida), tvari koja širi krvne žile, na taj način osigurava mišićima veću dopremu kisika i hranjivih tvari u fazama napora, oporavka i mirovanja.
 
Alpha Keto-Glutarate je tvar uključena u biokemijske procese stvaranja energije u tijelu, formiranje aminokiselina, transport dušika i uklanjanje amonijaka iz tijela.
 
Kombinacija Arginina i Alpha Keto-Glutarata u omjeru 2:1 predstavlja učinkovit spoj širokog pozitivnog učinka na organizam u sportu i kliničkoj prehrani. Tipična dnevna doza je 2-8 grama.
 
SASTOJCI:
 100% AAKG 2:1 (podrijetlo sirovine Haisen Pharmaceutical)
 
Način primjene:
uzimati 3-10g dnevno. Kao NO Booster preporuka je uzimati 5g (1 mjerica) prije i poslije treninga.
za poboljšanje spolne funkcije preporuka je uzimati 5g dnevno.