Pycnogenol® 50mg x 60 kapsula

Cijena:385,00 kn

-+

Pycnogenol® je ekstrakt kore primorskog bora (Pinus pinaster) isključivo s područja Les Landes de Gascogne u jugozapadnoj Francuskoj.

Šuma gdje se uzgajaju borovi za proizvodnju  Pycnogenola® nije onečišćena  zaštitnim sredstvima, a svaki srušeni bor se nadomješta novim, mladim borom. Kora primorskog bora ne podliježe sezonskim varijacijama te je zbog toga idealan izvor za proizvodnju  Pycnogenol®.
Proces ekstrakcije i proizvodnje Pycnogenola® je patentiran  te je u skladu s najvišim standardima kvalitete. Jedinstven sastav Pycnogenola®  kombinacija  je procijanida, bioflavonoida i organskih kiselina koja djeluje kao snažan antioksidans, pomaže stvaranje kolagena i hijaluronske kiseline, djeluje protuupalno i sudjeluje u proizvodnji endotelnog dušikovog monoksida koji pomaže širenje krvnih žila. Kao jedan od najmoćnijih prirodnih čistača slobodnih radikala, Pycnogenol® neutralizira agresivne radikale prije nego što uzrokuju štetu, njegove antioksidativne  sposobnosti pomažu u jačanju imunološkog sustava, stijenke krvnih žila i kapilara.

Pycnogenol® poboljšava cirkulaciju i sprječava sužavanje arterija i zgrušavanja krvi. Tijekom posljednjih 40 godina, Pycnogenol ® je predmet opsežnog istraživanja koje je rezultiralo s više od 100 objavljenih kliničkih studija i 300 znanstvenih publikacija. Ova opsežna istraživanja su pokazala da je Pycnogenol®  netoksičan, snažan i učinkovit antioksidans s raznim blagotvornim djelovanjima na organizam. Pycnogenol® sadrži oligomerne proantocijanide (OPC) koji imaju sposobnost spajanja i jačanja kolagena u krvnim žilama, tetivama, ligamentima i kostima te potiču cirkulaciju i  blagotvorno djeluju na proširene vene, kapilare i hemeroide. Pycnogenol® je patentirani proizvod vrhunske kvalitete koji sadrži standardizirani ekstrakt kore primorskom bora te opravdava svoju relativno visoku cijenu. Neki drugi proizvodi niže cijene ne nude standardizirani ekstrakt ili sadrže ekstrakt koji nije patentiran ni dovoljno provjeren i istražen, a budući da se radi o našem zdravlju moramo obratiti pažnju da je suplement koji unosimo u organizam zaista provjeren i kvalitetan proizvod.

1 kapsula sadrži: 50mg standardiziranog ekstrakta kore primorskog bora (Pinus pinaster), od čega 30g oligomernih proantocijanida te ostale sastojke: celuloza, magnezij stearat, želatina.

Natrol Pycnogenol® kapsule ne sadrže kvasac, kukuruz, mlijeko, gluten, umjetne boje i arome, dodani šećer, škrob ili konzervanse.

NAČIN PRIMJENE: 1 kapsula 1xdnevno uz obrok