L-Ornithine 500mg x 100 kapsula

247,00 kn

-+

Ornitin je esencijalna aminokiselina s anaboličkim učinkom. Potrebna je za stvaranje drugih aminokiselina u tijelu kao što su glutaminska kiselina i prolin. Potiče lučenje hormona rasta koji u tijelu djeluje na dobro iskorištavanje masti, poboljšanje sinteze proteina u mišićima, zacjeljivanje rana, jačanje vezivnog tkiva, te smanjenje ureje u krvi. Ova aminokiselina pomaže imunološke i jetrene funkcije. Snižava povišene masnoće u krvi, stimulira izlučivanje inzulina i potiče njegovo anaboličko djelovanje.

L- Ornithine se posebno preporučuje za jačanje imuniteta, zacjeljivanje rana te kao dio suplementacije kod sportaša.

UPUTE ZA UPOTREBU: Preporučena doza proizvoda L-Ornithine je 1 kapsula dnevno ili po preporuci stručne osobe. Proizvod treba konzumirati natašte prije spavanja. Proizvod je namijenjen odraslim osobama kao prehrambeni dodatak. Čuvajte izvan dohvata djece. Ne prekoračujte dnevne doze. Prehrambeni dodatak nije zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu. Uz konzumaciju ovog dodatka prehrani, preporučuje se uravnotežena prehrana i zdrav način života.

Može se kombinirati s L-argininom.

Aminokiselina koja je metabolit L-arginina – kao antikatabolik, čuva glutamin.

Sastojci u jednoj kapsuli: L-ornitin (iz L-ornitin hidroklorida) 500mg

Sastojci: želatina, pročišćena voda, srednjelančani trigliceridi, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: silicijev dioksid, magnezijev stearat