Bio chlorella u prahu125g

Bio chlorella u prahu125g

11,81  (88,98 kn)

Bio chlorella u prahu125g

Klorela (Chlorella Vulgaris) je zelena jednostanična slatkovodna alga, koja raste u jezerima i ribnjacima. Nutrisslim-ova klorela se uzgaja u zatvorenim steriliziranim prostorima. Kao jedna od najboljih super namirnica klorela ima do 10-puta više zdravog klorofila od sličnog zelenila kao što je pšenična trava, ječam ili alfalfa. U stvari, njeno ime klorela potječe zbog njezinog visokog sadržaja klorofila, bitne hranjive tvari koja čisti tijelo.
Upotreba: Nutrisslim bio klorelu mogu konzumirati odrasli, stariji i djeca, starija od 2 godine. Sadrži sve sastojke, koji su potrebni za život. Preporučen dnevni unos je 3–4 grama klorele u prahu. Za bolji učinak uzmite je pola sata prije obroka.
Prah je vrlo dobro topljiv u sokovima, rižinom ili sojinom mlijeku, jogurtu, možete ga dodati i smoothie-ju. Isto tako možete ga dodati energetskim pločicama spremljenim kod kuće. Iako možete prah dodavati brojnim receptima, ljubitelji sirove hrane izbjegavaju kuhanje ili zagrijavanje klorele jer žele sačuvati njezinu nutritivnu vrijednost.
Sastojci: Ekološka sirova klorela u prahu